Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Znany kucharz Tomasz Jakubiak na Podlasiu! Co i gdzie ugotuje? [zdjęcia]

red.
Znany kucharz Tomasz Jakubiak wyrusza w Polskę i odwiedza restauracje, przydrożne karczmy i gospodarstwa agroturystyczne Jakie kulinarne sekrety odkryje na Podlasiu?

Znany kucharz Tomasz Jakubiak na antenie Food Network prowadzi program „Sztuka mięsa”! Widzowie pokochali jego przepisy. W drugim sezonie prowadzący wyrusza w Polskę i odwiedza restauracje, przydrożne karczmy i gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą mu sekrety swoich najlepszych potraw i zarażą widzów pasją do gotowania. W najbliższym odcinku zapraszamy na Podlasie!

Tomasz Jakubiak udowadnia, że specjalnością polskiej kuchni są potrawy mięsne. Gdy zaczyna gotować, nie ma sobie równych, a o jedzeniu może mówić godzinami. Prowadzący pokaże widzom jak w prosto przygotować doskonałe dania podane w nieoczywisty sposób, które zachwycą najbliższych.

W najbliższym odcinku Tomek odwiedzi swojego dobrego znajomego Łukasza Ancypo, który w Sokółce prowadzi słynną „Karczmę pod Sokołem”. Razem z szefem kuchni Mariuszem przygotuje wołową świecę z kumpakiem, z którego słynie restauracja. Jakie kulinarne sekrety odkryje na Podlasiu?

7 KWIETNIA, NIEDZIELA, GODZ. 13.15

TU ZOBACZ TEŻ: Z tego słyniemy. Czy je znacie? Te podlaskie produkty zostały wpisane na listę produktów tradycyjnych

TU ZOBACZ TEŻ QUIZ: Jak dobrze znasz kuchnię polską? Tylko dla kulinarnych patriotów

Z tego słyniemy. Czy je znacie? Te podlaskie produkty został...

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wideo
Wróć na bialystok.naszemiasto.pl Nasze Miasto