W konkursie nie startowali amatorzy. Mogą w nim brać udział jedynie szefowie kuchni z restauracji i restauracji hotelowych z Polski i zagranicy. W tym roku motywem przewodnim były podroby, a w deserze obowiązkowo trzeba było użyć czekolady jednej z renomowanych firm. Konkurs oczywiście nie był jedyną atrakcją tego dnia.
Najlepsi okazali się Piotr Pyczot i Kamil Wiński z białostockiej restauracji "Trzy Beczki". Za zwycięstwo otrzymali m.in. 1, 500 zł. Teraz będą reprezentować Podlaskie na Kulinarnym Pucharze Polski w Poznaniu 22 września.
Kto musi dopłacić do podatków?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?