Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Trendy Chef of Poland. Białostoccy kucharze najlepsi [ZDJĘCIA]

krk
Kucharze pojadą teraz na Kulinarny Puchar Polski.
Kucharze pojadą teraz na Kulinarny Puchar Polski. Wrota Podlasia
Piotr Pyczot i Kamil Wiński z białostockiej restauracji "Trzy Beczki" nie dali szans konkurentom na międzynarodowym konkursie Trendy Chef of Poland.

W konkursie nie startowali amatorzy. Mogą w nim brać udział jedynie szefowie kuchni z restauracji i restauracji hotelowych z Polski i zagranicy. W tym roku motywem przewodnim były podroby, a w deserze obowiązkowo trzeba było użyć czekolady jednej z renomowanych firm. Konkurs oczywiście nie był jedyną atrakcją tego dnia.

Najlepsi okazali się Piotr Pyczot i Kamil Wiński z białostockiej restauracji "Trzy Beczki". Za zwycięstwo otrzymali m.in. 1, 500 zł. Teraz będą reprezentować Podlaskie na Kulinarnym Pucharze Polski w Poznaniu 22 września.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kto musi dopłacić do podatków?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na bialystok.naszemiasto.pl Nasze Miasto