Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W menu: 

1. Miętus
miętus calvano na czarnym risotto z...
fot. Kwestia Czasu

Restaurant Week 2019 Podlaskie. Wiosenna edycja kulinarnej uczty w najlepszych restauracjach (lista, cena, menu)

Kwestia Czasu

W menu: 1. Miętus miętus calvano na czarnym risotto z selera z emulsją z pora 2. Perliczka wędzona perliczka supreme z sosem z podpalanej perlicy, musem z suszonej gruszki i fondantem z pasternaku 3. Rabarbar confitowany rabarbar, dżem z czarnej porzeczki, bardzo kruche ciastko, sorbet z rokitnika, czarny wafel Na stronie internetowej www.restaurantweek.pl można dokonywać rezerwacji stolika.

Zobacz również

Ruch - Widzew LIVE! Rekordowa liczba kibiców w polskiej piłce klubowej

Ruch - Widzew LIVE! Rekordowa liczba kibiców w polskiej piłce klubowej

Złote Gody świętowało 14 małżeństw z Tarnobrzega [ZDJĘCIA]

Złote Gody świętowało 14 małżeństw z Tarnobrzega [ZDJĘCIA]

Polecamy

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz

Twoje dziecko może mieć kłopoty z nauką! Takie posiłki upośledzają pamięć

Twoje dziecko może mieć kłopoty z nauką! Takie posiłki upośledzają pamięć

Geocaching: obudź w sobie żyłkę poszukiwacza skarbów!

Geocaching: obudź w sobie żyłkę poszukiwacza skarbów!