3 z 10
Poprzednie
Następne
Polsko-litewski szlak kulinarny. Sprawdź, gdzie zjesz specjały pogranicza [lista]
Spiżarnia Białostocka
- Agroturystyka “U Żendziana”, Irena Żendzian (Rzędziany 17, 16-080 Rzędziany) - Kiszenie z tradycją, Anna i Marek Sienkiewicz ( Czarna Wieś Kościelna, ul. ks. E. Szapela 18A) - Olejowy Raj, Kamila Zubrycka Sobolewska (ul. Przemysłowa 1, 16-010 Wasilków) - Karczma za płotem, Marzena Kuczyńska (Czarna Białostocka) - Zamek Tykocin, Łukasz Nazarko (Tykocin, ul. Puchalskiego 3) - Piekarnia „Tomcio Paluch”, Anna Zubrycka (ul. Bitwy Białostockiej 2 15-001 Białystok) - Sery, Jerzy Kozioł (Kamieniec)