MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Cukinie i marchewkę umyj, obierz i również zetrzyj na tarce...
fot. Katarzyna Puczyńska

Chrupiące placki warzywne z ziemniakami, cukinią i marchewką. Przepis na lekki, wiosenny obiad. Jeden składnik dodaje wyjątkowego smaku

Placki warzywne z fetą. Krok 2

Cukinie i marchewkę umyj, obierz i również zetrzyj na tarce na grubych oczkach. Przełóż je do osobnego sitka, by także odsączyć nadmiar wody. Pora drobno posiekaj.

Zobacz również

Kapitalny występ w Krakowie, Polki powalczą o World Series

Kapitalny występ w Krakowie, Polki powalczą o World Series

Ósmy lot polskiego lotnictwa morskiego w 2024 w ramach „Akcji Serce”

Ósmy lot polskiego lotnictwa morskiego w 2024 w ramach „Akcji Serce”

Polecamy

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach