Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W menu: 

1. Miętus
miętus calvano na czarnym risotto z...
fot. Kwestia Czasu

Restaurant Week 2019 Podlaskie. Wiosenna edycja kulinarnej uczty w najlepszych restauracjach (lista, cena, menu)

Kwestia Czasu

W menu: 1. Miętus miętus calvano na czarnym risotto z selera z emulsją z pora 2. Perliczka wędzona perliczka supreme z sosem z podpalanej perlicy, musem z suszonej gruszki i fondantem z pasternaku 3. Rabarbar confitowany rabarbar, dżem z czarnej porzeczki, bardzo kruche ciastko, sorbet z rokitnika, czarny wafel Na stronie internetowej www.restaurantweek.pl można dokonywać rezerwacji stolika.

Zobacz również

Hokejowa kadra na mistrzostwa świata. Jest dwóch zawodników z małopolskich klubów

Hokejowa kadra na mistrzostwa świata. Jest dwóch zawodników z małopolskich klubów

Poznajcie swoich radnych. Oto Wasi przedstawiciele w radzie miasta Gorzowa

Poznajcie swoich radnych. Oto Wasi przedstawiciele w radzie miasta Gorzowa

Polecamy

Problemy w łóżku? To serce może wysyłać sygnały ostrzegawcze. Uważaj i uniknij zawału

Problemy w łóżku? To serce może wysyłać sygnały ostrzegawcze. Uważaj i uniknij zawału

Jeden kod BLIK i możesz stracić pieniądze! Nowa metoda oszustów

Jeden kod BLIK i możesz stracić pieniądze! Nowa metoda oszustów

Ekspert ocenia tematy maturalne – mogą być problematyczne

Ekspert ocenia tematy maturalne – mogą być problematyczne