Składniki:
1 okrągły chleb,
0,5 kostki masła,
natka pietruszki,
40 dag sera pleśniowego,
40 dag sera żółtego. *
Sposób przygotowania: Chleb ponacinać w kostkę na 3/4 wysokości. Ser pleśniowy i ser żółty pokroić w grube plastry, natkę pietruszki posiekać. W otwory w chlebie włożyć ser pleśniowy, ser żółty, posypać natką pietruszki i polać roztopionym masłem. Wszystko wstawić na 10 minut do rozgrzanego do 180 stopni C piekarnika. Podawać na ciepło.
Najlepsze produkty spożywcze dla kobiet 40+
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?