Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W menu: 

1. Miętus
miętus calvano na czarnym risotto z...
fot. Kwestia Czasu

Restaurant Week 2019 Podlaskie. Wiosenna edycja kulinarnej uczty w najlepszych restauracjach (lista, cena, menu)

Kwestia Czasu

W menu: 1. Miętus miętus calvano na czarnym risotto z selera z emulsją z pora 2. Perliczka wędzona perliczka supreme z sosem z podpalanej perlicy, musem z suszonej gruszki i fondantem z pasternaku 3. Rabarbar confitowany rabarbar, dżem z czarnej porzeczki, bardzo kruche ciastko, sorbet z rokitnika, czarny wafel Na stronie internetowej www.restaurantweek.pl można dokonywać rezerwacji stolika.

Zobacz również

Uczniowie klas policyjnych ZSO nr 2 w Kartuzach, odebrali świadectwa

NOWE
Uczniowie klas policyjnych ZSO nr 2 w Kartuzach, odebrali świadectwa

Pyłki czy ropa? Coś dziwnego pojawiło się przy zaporze na Jeziorze Solińskim

Pyłki czy ropa? Coś dziwnego pojawiło się przy zaporze na Jeziorze Solińskim

Polecamy

Najnowsze informacje o maturze 2024 od CKE. To warto wiedzieć!

Najnowsze informacje o maturze 2024 od CKE. To warto wiedzieć!

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Egzamin ósmoklasisty 2024 z angielskiego. Tu pojawią się odpowiedzi i arkusz

Egzamin ósmoklasisty 2024 z angielskiego. Tu pojawią się odpowiedzi i arkusz